Goedkope Merk Zonnebrillen Sale Nederland - Ray Ban,Oakley,Uvex Brillen Winkels Online

2018 Gunnar Ppk Digital Performance Bril met Gloss Onyx Frame En Amber Lens

€112.49  €28.12

  • Model: SKU 1563
In winkelwagentje: decreaseincrease    


2018 Gunnar Ppk Digital Performance Bril met Gloss Onyx Frame En Amber Lens

Verstelbare neuspads van silicone
Bevestiging scharniervrij ontwerp
Staalconstructie met hoge treksterkte
Gently curved temples
Ultradunne tempels
Verwisselbare contactdozen
Eendelige constructie
Flexible temples
eSports design
Specificaties: Lens Breedte: 57 mm
Neus: 20 mm
Breedte voorkant: 137 mm
Tempel: 130 mm
Lensinfo:
Amberlensdint biedt de beste verbetering van het contrast en de visuele prestaties terwijl de verblinding van het scherm wordt geminimaliseerd en de zwaarste delen worden verkleind van het kleurenspectrum. Gunnars aangepaste lenskleuren filteren blauw licht en blokkeren UV om het contrast te verbeteren en de ogen te beschermen. Het gefilterde spectrum repliceert natuurlijk licht en minimaliseert visuele stress.
De wetenschap:
Het wijzigen van de kleur van uw scherm of helderheid heeft geen invloed op de kwaliteit van het digitale licht. Gunnar-lenstinten filteren en balanceren het uitgezonden spectrum, reduceren zichtbare lichten met hoge energie [HEV] en verwarmen het algehele beeld. Met verminderd blauw verminderd licht, worden gevoelige delen van het oog ingeschakeld, waardoor het waargenomen contrast toeneemt. Het filteren van blauw licht van een scherm met achtergrondverlichting vermindert de visuele hersteltijd en beschermt de ogen.
Het voordeel:
Gunnar aangepaste tinten stemmen kunstmatig blauw licht af om de fysiologie van het blote oog te verbeteren, de contrastperceptie te verhogen en het kleurenspectrum te verschuiven voor visuele efficiëntie.
* Let op: deze glazen zijn NIET ANSI Z87.1-2015 gecertificeerd als veiligheidsbril en worden daarom niet aanbevolen voor gebruik als zodanig.