Een wollen trui in een lentekleur

Misschien zal je het niet geloven, ik kijk nu al uit naar de voorjaars collectie. Niet omdat ik deze collectie al beu ben of naar warmer weer verlang, nee gewoon omdat deze kleuren bij mijn kleuren palette passen.
Beroepshalve kijk ik uit naar elke collectie, maar tussen de herfst en winter collectie vind ik toch moeilijk om iets te vinden in mijn kleuren palette. Ben ik moeilijk, nee gewoon een beroepsmisvorming.

Deze lichte aardbeien kleur trui heb ik per toeval gevonden. Liefde op het eerst gezicht mag je wel zeggen. In de winkel hadden ze de maat niet meer en heb ik maar op het internet gezocht en gevonden. Een lekker zachte wollen trui, die geen irritatie geeft door gekriebel.

 

wollen trui

wollen trui

wollen trui

 

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply