Goedkope Merk Zonnebrillen Sale Nederland - Ray Ban,Oakley,Uvex Brillen Winkels Online

Elegant Gunnar Micron Digital Performance Bril met Marmeren Frame En Amberkleurige Lens

€112.49  €28.12

  • Model: SKU 1561
In winkelwagentje: decreaseincrease    


Brede lenzen creëren een panoramisch kijkveld voor weergave met hoge resolutie
Stijve lensmontagezone houdt optica tegen afnemende lenzen door
Multi-barrel scharnieren creëren rotatiestabiliteit voor langdurige pasvorm
Gebogen neussteunen zorgen voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en elimineren druk punten
Technische injectiepolymeren zorgen voor maatvastheid en duurzaamheid op lange termijn
Specificaties: Lensbreedte: 59 mm
Neus: 18 mm
Breedte voorkant: 130 mm
Tempel: 139 mm
Lens Info:
Amber lens tint biedt de beste verbetering van contrast en visuele prestaties terwijl het scherm verblinding minimaliseert en de ruwste delen van het kleurenspectrum vermindert. Gunnars aangepaste lenskleuren filteren blauw licht en blokkeren UV om het contrast te verbeteren en de ogen te beschermen. Het gefilterde spectrum repliceert natuurlijk licht en minimaliseert visuele stress.
The Science:
Kunstmatig licht van energiezuinige computers en TL-verlichting bestaat uit smalle banden van hoogenergetisch licht in plaats van een even gebalanceerd, volledig spectrum dat het menselijk oog de voorkeur geeft. Het wijzigen van de kleur van uw scherm of helderheid heeft geen invloed op de kwaliteit van het digitale licht. Gunnar-lenstinten filteren en balanceren het uitgezonden spectrum, reduceren zichtbare lichten met hoge energie [HEV] en verwarmen het algehele beeld. Met verminderd blauw verminderd licht, worden gevoelige delen van het oog ingeschakeld, waardoor het waargenomen contrast toeneemt. Het filteren van blauw licht van een scherm met achtergrondverlichting vermindert de visuele hersteltijd en beschermt de ogen.
Het voordeel:
Gunnar aangepaste tinten stemmen kunstmatig blauw licht af om de fysiologie van het blote oog te verbeteren, de contrastperceptie te verhogen en het kleurenspectrum te verschuiven voor visuele efficiëntie.
* Let op: deze glazen zijn NIET ANSI Z87.1-2015 gecertificeerd als veiligheidsbril en worden daarom niet aanbevolen voor gebruik als zodanig.