Outfit: Bomber jasje

Hallo allemaal hier ben ik terug. Even een time-out genomen om eens na te denken wat ik eigenlijk met deze blog wilde verder doen en ik heb gekozen om er terug een stijlblog voor 40-50 plussers van te maken. In 2013 ben ik er mee begonnen, ergens onderweg afgedwaald en nu terug weer opgepikt, mijn passie voor stijl en kleur.

Oké wat heb ik gekozen voor deze post het bomber jasje de trend voor 2016.
Vorige jaar hier en daar al gespot en nu is het zo populair geworden dat het niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Voor de fashionista’s en celebreties is de bomber het IT -jasje.

Even een tijdje zoet geweest om mijn perfecte IT -jasje te vinden die bij mijn stijl past en dit is het geworden een mat satijnen bomber jasje met paisley tekening.

bomber-23

bomber-12

bomber-17

outfit details

jasje; Esprit
broek; Brax

 

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply