Goedkope Merk Zonnebrillen Sale Nederland - Ray Ban,Oakley,Uvex Brillen Winkels Online

Stijlvol Gunnar Haus Digital Performance Bril met Onyx Frame En Kristallijnen Lens

€112.49  €28.12

  • Model: SKU 1546
In winkelwagentje: decreaseincrease    


Frontconstructie uit één stuk
Lichtgewicht constructie
Juiste gewichtsbalans
Meerlagige acetaten
Europese handgemaakte materialen
Meerlagige acetaten
Specificaties: Lensbreedte: 53 mm
Neus: 15 mm
Temple: 140 mm
lens Info:
ooglens en coating formule is speciaal ontworpen voor grafische ontwerpers, video / film editors, en creatieve beeldende kunstenaars die een even uitgebalanceerde kleuren spectrum nodig. Als je beroep vereist dat je in ware kleuren werkt, dan is deze lensoptie iets voor jou. Gunnars aangepaste lenskleuren filteren blauw licht en blokkeren UV om het contrast te verbeteren en de ogen te beschermen. Het gefilterde spectrum repliceert natuurlijk licht en minimaliseert visuele stress.
De wetenschap:
Het wijzigen van de kleur van uw scherm of helderheid heeft geen invloed op de kwaliteit van het digitale licht. Gunnar-lenstinten filteren en balanceren het uitgezonden spectrum, reduceren zichtbare lichten met hoge energie [HEV] en verwarmen het algehele beeld. Met verminderd blauw verminderd licht, worden gevoelige delen van het oog ingeschakeld, waardoor het waargenomen contrast toeneemt. Het filteren van blauw licht van een scherm met achtergrondverlichting vermindert de visuele hersteltijd en beschermt de ogen.
Het voordeel:
Gunnar aangepaste tinten stemmen kunstmatig blauw licht af om de fysiologie van het blote oog te verbeteren, de contrastperceptie te verhogen en het kleurenspectrum te verschuiven voor visuele efficiëntie.
* Let op: deze glazen zijn NIET ANSI Z87.1-2015 gecertificeerd als veiligheidsbril en worden daarom niet aanbevolen voor gebruik als zodanig.